Novinky a články


Podporte športové talenty a dajte im šancu stať sa svetovými

22.07.2024

Ešte stále máme na Slovensku rodiny, kde nie sú športové krúžky detí samozrejmosťou. Finančné náklady potrebné na tréningy a športovú výbavu môžu predstavovať veľkú ekonomickú záťaž pre rodičov. Pre veľa detí obdarených športovým talentom, tak nie je umožnené naplno rozvinúť svoj potenciál.

Inšpirácia od svetových hviezd
Mnoho špičkových svetových športovcov pochádza zo skromných podmienok. Dostali šancu, tvrdo na sebe pracovali a vďaka tomu môže dnes celý svet oslavovať ich športové úspechy. Príbeh argentínskej futbalovej hviezdy Diega Maradonu, Christiana Ronalda alebo boxerskej legendy Mike Tysona je inšpiráciou pre tisíce detí. Aj na Slovensku sa nachádza veľa športových hviezd, ktoré čakajú na svoju príležitosť.

Ako môžete pomôcť?
Podporte Športovú akadémiu Mateja Tótha v aplikácii Slovenskej sporiteľne George, v časti „chcem pomôcť“ a dajte tak príležitosť deťom zo znevýhodneného prostredia, ukázať svoj talent celému svetu. Vašim príspevkom pomôžete zabezpečiť deťom pravidelný pohyb, profesionálny tréning a perspektívu zdravšej budúcnosti.

Prispejte na dobrú vec s Georgeom!
Podporiť neziskové organizácie odteraz nemôže byť jednoduchšie. Slovenská sporiteľňa pomocou aplikácie George prináša funkciu Chcem pomôcť, s ktorou odošlete svoj dar vybranej organizácii v priebehu niekoľkých sekúnd. Stačí si zvoliť výšku príspevku a organizáciu, ktorú chcete podporiť. Takto môžete podporiť mladé športové talenty, aby dostali príležitosť ukázať, čo v nich je. Každý príspevok pomôže.

Podporte pravidelný pohyb detí
Prispejte na dobrú vec a podporte pravidelný pohyb detí v O2 Športovej akadémií Mateja Tótha. Vaša pomoc môže byť kľúčová pre rozvoj mladých talentov a ich budúce športové úspechy.

Ďakujeme!